Chat

Contact Us

Sprint CapTel Captioned Phone Support

For assistance with your CapTel 2400i, CapTel 840Series or CapTel 880i phone. Our customer service representatives are available 24/7 (excluding holidays).

• Customer Service: 888-269-7477
  • Español: 866-670-9134
  • E-mail: CapTel@CapTel.com
  • Fax: 608-204-6167

Press the blue button on your phone to automatically dial a customer support representative.

Sprint WebCapTel Customer Service

For assistance using Sprint WebCapTel service on your PC, laptop or mobile device. Our customer service representatives are available Monday-Friday from 6:00 am to 11:00 pm Central Standard Time.

• Customer Service: 855-871-8429 (voice/TTY)
  • Customer Service (Español): 855-676-4290
  • Email: WebCapTel@Sprint.com
  • Fax: 877-877-3291
Fcc Logo Svg 200X168

LA LEY FEDERAL PROHÍBE A CUALQUIER PERSONA, SALVO A LOS USUARIOS REGISTRADOS QUE PRESENTEN PÉRDIDA DE LA AUDICIÓN, UTILIZAR TELÉFONOS DE SUBTÍTULOS POR PROTOCOLO DE INTERNET (IP) CON LA FUNCIÓN DE SUBTÍTULOS ACTIVADA. El Servicio Telefónico Subtitulado IP podría estar a cargo de un operador en vivo. El operador genera subtítulos que indican lo que dice la persona que llama. Estos subtítulos son enviados a su teléfono. Hay un costo por cada minuto de subtítulos generados, que se paga mediante un fondo federalmente administrado. No se le aplica costo alguno al usuario de CapTel por utilizar el servicio. (v5.4 7-18)